Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαλκονι Χαλανδρι : Κηποτεχνικές δημιουργίες, χαλανδρι, Athens (2020) - Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι .

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 .

Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Κηποτεχνικές δημιουργίες, χαλανδρι, Athens (2020)
Κηποτεχνικές δημιουργίες, χαλανδρι, Athens (2020) from scontent.fymy1-1.fna.fbcdn.net
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Οι εικόνες από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι, όπου τα ξημερώματα της παρασκευής (15.10.2021), κατέρρευσε το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι.

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της .

Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Οι εικόνες από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι, όπου τα ξημερώματα της παρασκευής (15.10.2021), κατέρρευσε το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση στο χαλάνδρι. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της .

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση στο χαλάνδρι.

Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. ΤÎ' Î'Î
ΤÎ' Î'Î"Î'ΠΗΜΕΝÎ' ΣÎ'Σ ΕΣΤΙÎ'ΤΟΡΙÎ' Î"ΙÎ' ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚÎ'ΛΟΚÎ'ΙΡΙ ΣΤΗΝ from www.estiatoria.gr
Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να .

Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση.

Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση στο χαλάνδρι. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της . Οι εικόνες από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι, όπου τα ξημερώματα της παρασκευής (15.10.2021), κατέρρευσε το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι.

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι. Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση.

Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. ΠΡΟΤÎ'ΣΕΙΣ Î
ΠΡΟΤÎ'ΣΕΙΣ Î"ΙÎ' ΡΕÎ'ΕÎ"ΙΟΝ - ΧΡΙΣΤΟΥÎ"ΕΝΝÎ' 2019 - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙÎ' from www.estiatoria.gr
Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Οι εικόνες από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι, όπου τα ξημερώματα της παρασκευής (15.10.2021), κατέρρευσε το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της .

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι .

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Εικόνες και πλάνα από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι από την οποία κατέρρευσε μπαλκόνι. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Οι εικόνες από την πολυκατοικία στο χαλάνδρι, όπου τα ξημερώματα της παρασκευής (15.10.2021), κατέρρευσε το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση στο χαλάνδρι. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ερτ το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα στην οδό . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Συναγερμός κατά τις 8 το πρωί στην πυροσβεστική, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στην οδό κούρτεση στο χαλάνδρι.

Μπαλκονι Χαλανδρι : Κηποτεχνικές δημιουργίες, χαλανδρι, Athens (2020) - Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι .. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο χαλάνδρι. Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές καθώς το πρωί της . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 .